andilove

Alla inlägg under februari 2011

Av Andrea - 22 februari 2011 17:00

Ja ska till Minerva.. Nån som vet om de har god mat eller intee??Ska iaf vara där 18.10.Just nu så läser jag Bert!!JAG SKÄMTAR FAKTISKT INTE :P HOHOHO,men jag blev klar med min andra bok igår och hade lust för lite Bert :P men idag va  en vanlig dag i skolan fast vi hade bild och speech.Speech är typ pjäser vi gör . en på ilden så skulle man göra likadant som personen mittimot.Jag satt mittimot vilma och varje gång hon gjorde nåt så skulle jag göra likadant,dumma abtin.Han har gjort en toast och nu luktar det gott och jag vill också ha men min mamma kom precis med frukt =( Så jag får äta det ist. Amen vad jag babblar strunt. Tack och hej - leverpastej(jag hatar leverpastej xD)

Av Andrea - 21 februari 2011 20:14

Godda bloggen.

Ida hare vart en vanlig dag in the school.

Jag prova kören med den sög för vi sjöng typ we are the workd och världens bästa karlsson!!OMG I KNOW!! Jaja vill iaf tipsa er om en super bra bok som heter "10 saker jag hatar med mig själv"Ni måste bara läsa den den äger,fast jag har typ bara 20 sidor kvar =( Men en annan jättebra bok är "God natt mister Tom" Läste den för första gången förra året när jag åkte till thailand och den var superbra och  en läste jag den när jag åkte till sicilien och teneriffa också!! Och nu läser vår lärare den i skolan.Förresten min lärare heter Ann.Jaja,idag tyckte jag synd om mig själv för min förra klass börja 9.15 men sen när de sluta kl 15.00 ochbörjar 8.00 så sluta jag tycka synd om mig själv för jag sluta :P Men vet ni.Jag kan hela Grenade med Bruno Mars på  piano.Om ni inte har hört den så går den såhär:

jaja,godnatt för ikväll då(ska nt sova nu men ja ska nt blogga heller mer idag så ciaoo  Linnpinns bröd(shit menade blogg)http://minegnaplats.blogg.se/

Av Andrea - 20 februari 2011 21:28

INgen bloggning,har precis chattat med linn.Förresten biljetterna  till terrakottaarmen va slut och idag va sista dagen =( Så jag fr väl åka till kina och se :P Köpte 10 böcker idag(på kulturhuset för 20 kr)jaja hejdå.sa ju att jag inte skulle blogga så dax att sluta ljuga :P SKola imorn =( jaja. Gå in på Linns blogg http://minegnaplats.blogg.se/

http://minegnaplats.blogg.se/

http://minegnaplats.blogg.se/

http://minegnaplats.blogg.se/

http://minegnaplats.blogg.se/


KOlla va snäll jag e Linn!!

Av Andrea - 19 februari 2011 21:21

Cha cha alla läsare,sitter och läser på paows gamla blogg för att hitta bevis på en grej och så kollar jag på  melodifestivalen också.Och läser lite i min bok.Okej Sara Barja(stavning)gick till andra chansen.Intressant att veta för er.Jaja förresten jag gick inte till stan,bio,terrakottaarmen elr träffa nån kompis.Va hemma istället men imorgon ska jag till terrakottaarmen.Jaja hej då måste sluta nu säger ... Moi!!Kramizzar Andii

Av Andrea - 19 februari 2011 12:15

  Hundrade inlägget säger man väl??Men iallafall jag bloggade ju inte så mkt igår men efter let´s dance så chattade jag mest med Linn och Linna!Jaja,för typ en halvtimme sen så åt jag klart min frukost som bestod av pannkakor och apelsinjuice.

Idag så kanske jag och pappa ska till östasiatiskamusét och kolla på terrakottaarmén men jag vill helst göra det imorgon..Hihii xD :P Men annars så håller jag på med facebook lite och så läser jag lite och så tänker jag och sånt strunt.Haha men jag vill helst till stan och köpa det senaste simset en kalle anka tidning,och kanske en bok ! Och sen typ gå på bio med nån kompis,om det finns någon bra film annars vill jag bjuda hem nån kompis(eller 2,3)och ha en liten myskväll!Men 2 filmer,tv-tittande , och kanske sova över.Fast jag kanske kan göra allt.Eller jag vill hellre kolla på film med mina kompisar än gå på bio tror jag så jag kan kanske göra allt minus bio.Faast om inga kompisar kan så kan jag ju såklart gå på bio istället  för att ha en skojig myskväll.Men jag tror ju såklart att nån kan elr..Hihi :D Men,har ni några bra filmtips.Alltså både på bio och för att hyra,men alltså jag kommer ju såklart fråga mina kompisar också(om jag har nån myskväll )men det skulle ju alltid va bra med några förslag också eller hur??!! Men iallafall så kommer jag länka till Linn i varje inlägg jag skriver också(kommer iallafall försöka)bara så ni vet.Förresten vad vill ni ha för tävling nu??Skriv och kommentera så röstar vi.Eller vänta jag gör en omröstning så ser vi vad som vinner.Men jaja bloggar senare om vad som händer idag och sånt så hejdå.Förresten det är ju det hundrade inlägget så ni får några bilder också!

       

          

   Det var alla// Kramisar Andi


http://minegnaplats.blogg.se 

Av Andrea - 18 februari 2011 20:06

   Lite smakprov på hennes blogg men besök den så blir hon sääkert jätteglad eller hur linn?Kommentera om du blir det! http://minegnaplats.blogg.se/


Förresten nu ska jag nog kolla på let´s dance.Innan dess så chattade jag med Linn och Natasha

Av Andrea - 18 februari 2011 18:34

   Som ni såg.Linn får nu länkning i en vecka!

Av Andrea - 18 februari 2011 18:24

*Host host*jag hostar hela tiden nu!Kanske för att jag var tvungen att gå till dansen för jag missade bussen och nästa buss inte kom förrens typ 15 min senare och då började liksom dansen !!!!!  Så jag fick gå i typ en kvart i bara mjukisbrallor kortärmad,kofta och jacka.Frös typ jättemkt om benen som ni kanske kan förstå!

Men som tur nog kom jag fram en minut innan vi började och dansläraren kom också då så jag hann! Men iaf så ska jag snart äta , och om 2 min så börjar en klassfesten ii min skola idag för 4b,4a oc hde gamla i 4b (eller då säger man kanske 3b) och jag och en till e de ändå som inte ska gå i 4b men jaja nu slutar jag nog blogga för...för...jag vet inte ;)


   JAja hej då då ha en nice kväll :O

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se