andilove

Alla inlägg under februari 2011

Av Andrea - 13 februari 2011 11:27

Hej hej bloggen. Just nu väntar jag på frukost. Pannkakor blir det nu snart. Fast jag hinner blogga först. Förresten,imorgon är det ju alla hjärtans dag.Vad ska ni ge till er flickvän/pojkvän/vän/familj? Jag kan ju inte säga ifall mamma eller pappa tittar men det är i alla fall de jag ger till. Kanske något litet till Abtin.Men tror inte det för han ger inget till mig ! Men ja,vad ska jag blogga om .. Inget så hej då och vi hörs senare !!


Kram Andrea !

Av Andrea - 12 februari 2011 22:55

Idag haree varit lite olika..Jag har först åkt till ica maxi lindhagen och  där kolla pappa pjäxon( =( .) och sen handla vi massa(47 saker enligt matscanner saken) sen så åkte vi till en persisk resturang och åt mat och sen så åkte vi till kista och där köpte jag en idrottst-shirt för de behöver jag men den va fett dyr 149 kr !! Men jag fick den iaf . Sen gick vi hem ochefter till mormot och där va min kusin,mosster,andra kusin,morbror,morbrors fru elena och hennes föräldrar jag va mest med leo(kusin 2 år) som gillar mig :P Jaja måste sluta blogga nu för det är färsent säger min mamma så hej då.Kom förresten hem från mormor för 15 min sen men jaja hejdå

Av Andrea - 11 februari 2011 20:15

                                    Nu kommer lite nalle-puh citat Om det är ett surr så måste det vara någon som surrar, och den enda meningen med att surra, som jag kan tänka mig är för att man är ett bi, och den enda meningen med att vara ett bi, som jag vet, är att göra honung, och den enda meningen med att göra honung är att jag ska äta den."Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt."
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad."
"Och han har Hjärna", 
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna". 
Det blev tyst en lång stund. 
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


Hihi,Nalle Puh är min idol !! Kalla mig nörd då,men han är söt , snäll, schysst, och smart för sin hjärnsort :P


Andra citatDen som vill leva om sitt liv har inte levat.

Källa: Karen Blixen


Den som inte låter verkligheten störa sina drömmar är vis.

Källa: Christine SingerWhen you can live forever, what do you live for? 

Källa: Twilightdet var några,nu ska jag fortsätta med att kolla på let´s dance men såklart blir det pause då men jaja..Hej då så länge..


Vissta vare ett snökaoz idag ??!!

Har ni tänkt på  att om man kollar på let´s dance,melodifestivalen och solsidan är vi alltid uppbokade på kvällarna.

Av Andrea - 11 februari 2011 09:45

tja,shoolulu.Va e de tänker ni väl..Mitt nya hälsningsätt iaf.Har precis läst klart min habib-bok för andra gången(senaste för er som bryr er)jaa,som ni kanske vet så har ju busstrafiken stannat i sthlm(vet inte om den fortf. har det eftersom jag är hemma och inte har nån kontakt med utvärlden(:P) men såg precis på sl.se att i innerstaden är det avstängd och ja,lokaltrafiken är väl avstängd helt enkelt!Jaja..Nu får ni  en dikt jag kom på(med inspiration från habib-boken)


Vad skulle solen säga,om månen plötsligt försvann.

Vem vet,om månen är hennes älskade man?


Vad vore ett hav utan fisk?

Kanske som en diskare utan disk?!


Vad vore en stad utan ett enda hus?

Vore det,som solen utan sitt ljus?


Alla påminner mig om mig,

att mitt liv blev tråkigare utan dig.


Åhhh neeeej,kom på värsta bra mininovellen om vänskap och råkade radera..


Jaja,hörs senare


//Apan

Av Andrea - 10 februari 2011 16:14

Shoooooooo,,,imorgon så går jag till skolan igen..Idag så var mamma hemma med mig och kl 9.40 så gick vi till doktorn och ca 40 min efter så fick vi gå till doktorn.

Sen så gick vi till labbet och tog blodbrov(huh inte kul .De säger att det inte känns men jag har ont i mitt finger just nu!)Sen köpte jag ett par jeans:

 sen gick jag till en frisör.här kommer 2 bildrer på mitt hår:

Vad tycks?? 

Det var fett skönt hos frisören hon tvättade mitt hår och när hon klippte och så så läste jag KA Pocket :) sen sp köpte jag en kalle anka-tidning och en Julia Stars 


Det var väl min dag så hej då


//ANDREA

Av Andrea - 9 februari 2011 21:20

salam??nu hänger ni inte nu hänger ni inte medriktigt va??Neej,om ni inte kan persiska , det ordet eller nåt förstår ni inte...Men det gör inget :P För jag bryr mig inte..Förlåt.Jag blir förvirrad när jag är sjuk..Vilket jag är nu..därför ska jag inte blogga mera så hej då !!

Av Andrea - 8 februari 2011 18:35

Jag känner mig alltså sjuk IGEEN !!!!!!!! Arg jag blir på min dåliga hälsa :P    


Jaa, vad ska ag blogga om...?? Vad vill ni att jag ska blogga om ?!?!? Svara på det  h är inlägget (PLZZ) Så ni vet så äger jag nu Celines nya blogg :S bara för miss Celle hade en ny blogg...Här  få man ta hand om resterna :( Hhehe  . Nu så ska jag nog se på TV men först ska jag visa en bild och visa 2 dåliga citat jag kom på igår ;)


Varje äventyrare vill utforska nåt  nytt men de flesta kommer hem igen.


det var ett


Vissa människor struntar i resterna och gör nytt hela tiden.Men vissa bestämmer sig för att fortsätta med resterna tills de tar slut .


Vad tycker ni (dålige eller hr :(  )


bilddax:

mina glasögon ;) 


hej då //7kandi

Av Andrea - 8 februari 2011 15:39

NU kommer en dagens kluring,vad sägs om att ha det ibland ?P.S. (den här är lätt så det kommer 2)

1.Pelle har  3 syskon Maj,Juli och September. Pelles pappa har 4 barn.Vad heter det 4:de barnet?


2.Tomten har 6 döttrar , varje dotter har en bror.Hur många barn har tomten ?Vinnaren får en länkning i 4 dagar (om du vinner 2 så 8 dagar)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se