andilove

Alla inlägg under april 2011

Av Andrea - 24 april 2011 22:24

Nu ska jag äntligen slappna av,äta godis och göra en header till  Natcha(haha de kallar henne de typ!Om jag minns rätt då!) och äta godis :D

Kram! Juste låten! Christina Augilera-Fighter


Kram!


//Andrea den store

Av Andrea - 24 april 2011 21:35

  Hahah,först en bild på alla bilder från kameran(dock kommer inte alla i storbild för jag laddade upp på min datan och resten är på pappas data,de bilderna kmr imorn)


                     Först lite "random"-bilder.


     Sen 2 jag blev nöjda med!

                         Sen resten :)
Men nu måste jag dra ska äta mat!

Kina maten ska inte vänta:)
//Andrea  

Av Andrea - 24 april 2011 21:30

    Den här blev jag nöjd med när jag tog! Den blev fin eller vad tycker ni?


Men det var tydligen inte så många(en till med den var konstig)så jaja nu ska jag laddda upp!

Av Andrea - 24 april 2011 21:23

men påskspecialen kommer imogon istället! Asså det är så att klockan är 20 över nio,jag har inte ätit mat än,jag ska göra en design till en kompis och nu ska jag spela sims?! Skulle inte tro det tyvärr =( Och på sims ska jag göra ett lantställe till tävlingen hos Tezz! Det går kanske inte i förstahand men jag vill vinna och kommer inte ihåg när tävlingen slutar! Så måste göra den också! Och jag har ideer för en ny design(som typ kommer någon gång i maj,för nu ska jag göra en riktig vältänkt,inte abra :klipp ut klistra in sätt in text klart! Asså jag gör ju inte direkt exaktså men ungefär !) Men var med iveckans blogg snälla ni så ska jag ladde upp alla bilder :)

Av Andrea - 24 april 2011 20:57

 


Veckans blogg,var supergärna med!
En enkel tävling som avslutas på onsdag och vinnaren får en länk(2 veckor),header(om den vill ha) och jag lovar att följa den via bloglovin om jag inte redan gör det(i 2 veckor)! Priset är bra tycker jag så anmäl er(om ni redan har en länk får ni länk i varje inlägäg!)


Anmäl er enkelt genom att kommentera följande "jag är med" i detta inlägg(eller något kommande :D) Så snälla var med! Om ingen anmält sig tills onsdag .

så avslutas t'ävlingen tyvärr =( Men var jättegärna med!


Vinnaren utses på onsdag runt klockan 4-5(på eftermiddan!)


Kram Andi som har kommit hem till Stockholm   som nu ska ladda upp bilderna :D


Hejdå!
//Andipandi 

Av Andrea - 23 april 2011 17:21

Bilderna får väl komma imorgon när jag kommer fram till Stockholm!Hoppas att det inte är sent på kvällen för jag måste ju göra min påskspecieal på Legancy också! Om jag inte hinner det imorgon kommer det på Måndag! Men...godis....(?) .. Fattar inte varför jag skrev så x) B) B-)Men bra statisktik,20 besökare igår :D Fortsätt i den här takten så är jag snart en större bloggare än jag är nu! Men bara så ni vet kommer jag inte blogga 7-8 inlägg per dag när lovet tar slut(som jag gjorde i vardagen)men ungefär...3-5 inlägg per dag ska jag försöka hinna med :)Ojdå , glömde bloggen! Gick och glaserade mammas morotskaka i några minuter xDMen aja! Internet är seegt som en seg råtta(godiset jag typ hatar mest i världen!) så jag får väl *snyft snyft* ta *snyft* farväl! Haha "snyft snyft*" ! Vänta innan jag går kommer en fråga ni JÄTTEJÄTTEGÄRNA ska svara på!!Vad är er(alltså din och sedan de andras) favoritgodis? Svara helst inte: "sura saker" utan svara gärna så här : "jag gillar mest nappar och marshmellows " sen kanske ni inte vet vad det heter då kan ni svara såhär:"jag gillar den långa godisen som är en rulle som typ är röd och en meter lång""//Andrea!

Av Andrea - 23 april 2011 17:08

Ja nu går det att komma fram till sidan där man skriver blogginlägg! Dock verkar det inte gå att sätta in bilder..Har laddat upp ytterligare några men har även tagit nya..Vara nämligen i Fagersta och köpte godis! Till mitt påskägg :DKan nämligen äta godis hela påsken <3!Har redan tröttnat på godis... Det var godare i mina minnen haha!Men i alla fall köpte en Julia-tidning också :D Fick med en mascara från tidningen men ska nog inte använda eller vet inte..Fast jag brukar ju inte sminka mig så jag använder den förmodligen inte! Kanske om jag går på fest men annats...(Njaa?)Men i alla fall! Önska att det var snabbt internet här och att jag hade min egna data här. Ska nämligen göra en design till Natashas nya blogg och då behöver jag photoshop ! som ni kanske minns sa jag att photoshop elements 4.0 är jättedålig men jag har ändrat mig! Det funkar gott för att göra designer tycker jag :DNu ska jag göra ett nytt inlägg för att se om sidan laddas klart så fler bilder kan komma :D

Av Andrea - 22 april 2011 22:42

Vaf*n internet är så trögt och nu försvann det så jag kan inte ladda upp bilderna =( Ska bara prova igen!Det kan ta en stund,det har gått 5 min sen jag börja blogga...Så det börjar komma upp ;)...               Internet är ju trögt så jag vet inte om bilderna kom för jag ser dem inte men hejdå! Juste sista bilden är till Paulines tävling! http://dance-p.bloggplatsen.se (den är den enda jag kan se men det var den jag skulle tävla med så ! :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se