andilove

Alla inlägg under maj 2011

Av Andrea - 5 maj 2011 19:58

   Det här är Tom! Han är familjens latmask men han jobbar på idrottsarenan!

Och så är det han som försörjer familjen oftast! Som när han hittade en trisslott i soffan! Det här här uppe är hans vardagskläder!   Ja som ni kanske ser är det här  Toms badkläder!   Detta är hans idrottskläder!   Sovkläder! En pyamas :D  Lite fula finkläder men ajaj!   Det här är Michaela,kallas Micha! Älskar sitt jobb som kock och just nu är hon gravid! Fru till Tom! Detta är hennes badkläder!

Det här är hennes idrottskläder! Nej jag skojade bara haha!    Det här är hennes RIKTIGA idrottskläder!   Här uppe ser du Michas sovkläder!   Hennes vardagskläder består av ett par slitna jeans(med mening,de är köpta så!) och ett slags linne!  Hennes finkläder kanske inte heller är världens finaste men de passar henne tycker jag!

   Det här är Tim! Han är familjens äventyrare! Han är ganska busig och gillar att fiska!   Här uppe ser vi Tims idrottskläder!   Hans sovkläder haha :P

Hans finkläder! Nej jag skoja bara! Det här ser ut som skogshuggares barn typ tycker jag :D     Hans riktiga,och tråkigare finkläder!   Hans vardags kläder :E   Nån som håller med att det är asjobbigt när det blir såhär! Hatar att de inte går att radera den för jag inte vet från vem den kom :!


   Det här är Bella(Isabella!) ! Hon är familjens tonåring som klagar mycket och familjen lägger ner hälften av sin lön på henne! Själv tycker hon de borde lägga ner mer! Badkläder ◘-◘   This is Bella´s "idrottskläder "   Sovkläder :0   Finkläder! De här gillar hon mest i sin garderob!   Hennes vardagskläder! Blå :P 

Det var allt! Deras hus har ni sett  för det var lantstället jag tävlade med i Tezz tävling!

Kram! Sista inlägget för inatt tror jag! 


Av Andrea - 5 maj 2011 17:03

                             Akta dig!

                                       Prolog
Jag kände andetagen, jag kände spänningen, jag kände den spända känslan ,ja man väl säga att jag kände det jag aldrig känt förr! Det de andra förmodligen aldrig skulle känna. Jag blickade ut över rummet. Alla satt tysta och väntade på att någon skulle avbryta den spända tystnaden, och med alla menar jag Liz, Kathy , Lisa och jag. Alltså jag Anna! Plötsligt så reste sig Liz  upp. De alla andra också. Alla utom jag! Jag satt kvar. Jag kunde omöjligt resa mig upp. Då skulle de märka. De skulle märka förvandlingen.
Hihi! den kanske inte låter så bra men jag tycker den är ganska bra! Varje kapitel är ungefär tre sidor och jag är på andra sidan! Boken är en fantasy och handlar lite om vargar, för det känns som om det är ett djur som har stora hemligheter på något sätt! Aja! Det kommer olika kapitel ibland i framtiden när jag är klar!'
Okej det var allt! Ska fortsätta skriva nu så kram!
//AndreaA
 
 


Av Andrea - 5 maj 2011 15:20


Hej bloggen! Idag gör jag ingenting haha!

Kanske ska göra en bok,asså om jag orkar . På datan såklart! Mina händer skriver redan för mycket x)

Nej men jag orkar inte skriva för hand!

Sen måste jag göra lite fler kopior av vår manus eftersom fler personer kommer vara olika roller!
Jag , Issa,Teda och Sofie ska fixa en casting  för vår film imorgon!

Typ 5 pers vill spela George! Haha! De vet inte vad de ska göra! Fast de vägrar göra en sak så det får de låtsas men aja!

Rollen till professorn går till David dör ingen annan vill va galen!
Professorn är galen alltså!
Såja,nu vet ni lite om vår film!

Ni kanske får se en trailer sen när den är klar haha!

Innan den kommer på bio alltså(haha nu fantiserar jag!)

Men asså ärligt jag ska ge den till ett filmbolag haha!

Alltså om den blir bra!

För vi har ju ganska lite manus hitills! Manuset jg skrivit ut är 6 A4-papper på bredden! 

Men okej måste sluta nu hejdå!


Av Andrea - 4 maj 2011 20:03

LÄNGE SEN ASSÅ! SKA SPELA TILL LEGACY FÖR DEN ÄR ROLIGAST JUST NU! MKT HAR HÄNT SEN SIST JAG SKREV,EFTERSOM JAG HAR MÅNGA BILDER!

Förlåt för caps lock!

Men kanske ska jag skriva manus på datan först! tror det aja!

Kramis! Förmodligen sista inlägget för ikväll ;)

Ps.Sjukt jobbig mednya spotify! Asså man har bara 10 h i månaden(om man inte har premium) och man kan lyssna för mkt på en låt så man inte kan lyssna på den mer!

Så störigt!

Kram på riktigt! 

Av Andrea - 4 maj 2011 19:50

Simpsons från början eller???

File:Simpsons on Tracey Ullman.png

Av Andrea - 4 maj 2011 18:38

Del 1 , Del 2 , Del 3 ,Del 4 , Del 5 - Även idag extra lång! Vi ändrar den normala bildmaxet till 15 ist !

 Ord eller meningar inom "situationstecken" betyder att personen tänker något!


Ord eller meningar efter bindessträck,t ex så här : - Visstvisst! betyder att man 


pratar!


Ord eller meningar inom sådana hära * * betyder att något händer. T ex :


* telefonen ringer* !


Ord som är som vanligt. Alltså såhära :Linda gillade inte maten!


Okej. Det var nog allt du behöver veta! Bäst att vi börjar!

-Shit pomfritt vad man blir stressad av det här jobbet ! Nåja dags att börja med mitt nya fall! Jag måste åka till min klient,Cornelia Spökh!

Hon pratar med Cornelia Spökh men eftersom hon inte kan göra fallet denna kväll(hon är för stressad) så börjar hon spela schack!Hon gör det i ett tag!

Sedan så läser hon hur man lagar maträtter som ratatouille,kakor och fish and chips.


Efter det så går hon hem!Hemma så lagar hon lite mat!Hon lagar den i ugnen!Kakorna,som hon bakade,var goda :)När hon diskat så somnade hon direkt!Sedan på morgonen när hon vaknade så betalade hon räkningarna!           -Haha! 21 kronor! Vilken billig elräkning jag har! Ibland så lönar det sig att leva som jag gör!Sedan så lagade hon mat!    

"Oj,jag vill inte skryta om att jag ör duktigt men det är otroligt lätt att göra den här maten!"        

                                       -Sådärja! Lita raratoullie blir väl mumsigt-Fast först ska jag nog tvätta,städa alltså,spisen!-MM!-Dags att diska hihi:)                                                                                                                                                                                                                                                                     Slut! Hoppas ni gilla det! Näste del kommer förmodligen på måndag nästa vecka ! Och imorgon kommer fakta om Strawer!
Kram Andrea 






































Av Andrea - 4 maj 2011 18:02

Nu har Sofie,Issa och Teda gått . Vi filmade bara en scen från vår film men vi skrev 5 sidors manus haha ! Men vi behöver felr roller,som professorn och George!
Även flera andra säkert men vi har inte kommit så långt!    Tänker inte heller berätta handlingen än haha! Men ska städa mitt rum nu! Blev skitstökigt kan jag säga!


Nu är jag tillbaka! Mitt rum blev inte så städat men ska städa mer sen! Vill bli klar med detta blogg inlägg först !
Men i alla fall! Idag så brann det ju vid KTH/arkitektskolan(kungliga tekninska högskolan,östermalm) och röken kom ända till min skola! Jag och några till som inte visste att det brann blev fett oroliga och ba: Tänk om det brinner jättenära skolan och sånt! Men asså tänk att röken kan komma ända till min skola nära vasaparken från östermalm,nära min förra skola!! Bara pga vinden! Lite läskigt typ!
Jag fick superont i halsen! Och på min förra skola fick de inte gå ut på skolgården! Branden var mittimot deras skola! Fett läskigt!


Och branden började imorse och klockan 17.45 så var den ännu inte släckt!

Aja! Ska väl ta och avsluta detta inlägg nu haha!
Kram Andrea 

Av Andrea - 4 maj 2011 16:46

Vi gör en rolig/läskig film! Nu spelarTeda (DÅLIG) gitarr hahah!
Men jag måste sluta nu för de blir irriterande! Legacy kommer senare!
Typ när de har gått! 

Skapa flashcards