andilove

Alla inlägg under maj 2011

Av Andrea - 16 maj 2011 17:38

Nu har jag bakat. Skulle baka muffins och maränger, men det blev muffins och kakor. Eller vad man nu ska kalla det. Informerar er bara tt aldrig baka maränger med mig ifall att ni inte är proffs på det själva! Men de luktar gott iaf! Mina kakor, är i ugnen och de är lila om ni undrar xD Karamell färg ni vet :O Röd + Blå = Lila

Fick gå och köpa mjöl för det hade vi inte! Karamellfärg också men det är en annan historia ;) Men vet ni en konstig sak? På min Ica så kostar 1 kg vetemjöl lila mycket som 2 kg vetemjöl! Och det är samma märke och exakt lika! Ingen typ bättre sak med den lilla! Jag köpte såklart 2kg för det tjänar man mer på! 

Nu ska jag gå och kolla på mina kakor, eller kanske ska kalla det bakelser?
Nu gör jag det  i alla fall!
Kram Andrea! 


Update: Jordgubbarna jag stoppat i hade sjunkt under lite! För mycket bakpulver kanske ?? :P Aja det mesta var/såg bra ut! Förresten jag diskade och fixade tvätten(min egen alltså) därför skrev jag allting fixat!
Dubbelkram Andrea ! Förresten om bakelserna blir goda skriver jag receptet. Observera att det kan bli konstigt för jag hällde bara i förutom på äggen och sockret! Mina kommer bli för sockriga i alla fall

Sisata : Trippelkram Andi!

Av Andrea - 16 maj 2011 15:31

Ja, hej bloggen.

Ska snart baka något! Kanske massor av saker xD 
Igår var jag på grönan och jag hade asroligt!
Var mest med Alexandra N och Alice men även lite med andra personer till exempel Nelly. Åkte det mesta över 1,40 med undantag för fritt fall tilt och Insane, tönkte åka den men Alice sa att den var trpkig och gjorde ont!
Min favvo är nog Extreme! Den är fett rolig:) JAg och Alice åkte den en gång efter vi åkt fritt fall men då gjorde han den astråkig och vi var inte upp och ner eller snurrade typ! Bättre gången innan. Då åkte jag Alice och Julia :)
Den var skojig! Twister var också rolig men typ bara i början! Jetline är rolig men den gör ont, hårda svängar liksom!, Fritt Fall var läskig och rolig! Det kände som om benen inte följde med! Försökte le hela tiden för bilden men nepp! Ful bild i alla fall! Fast inte så konstigt! Man ler ju inte precis när man släpps ner 80 meter över marken xD! Pop-expressen var trasig för det mesta så den åkte jag inte fast det har jag gjort förut så. Juste, katapulten var astråkig! En rolig sak var att alice tappade sina uggs typ 40 sekunder innan vi skulle åka upp haha ;)

Nya Blå tåget var okej men inte så här jätteläskig :) Gillade inte den där elsaken i början!

Nu ska jag hitta ett recept så ciaoo!Av Andrea - 15 maj 2011 11:42

Söt va!Finns på Gina Trico för 99 kr!

Aja skaköpa regnbyxor nu!
Annars blir rumpan blöt på grönan xD
Kram ! 

Av Andrea - 15 maj 2011 11:22

Hej bloggen! Här sitter jag och kollar på vädret utanför fönstret! Inte precis förra veckans finfina väder! Skulle passat bättre för att vara på gröna lund. Det enda bra med detta väder är att ingen typ går till grönan och därför är det mindre kö! Hoppas jag! En tjej från min gamla skola skulle också dit. Hon är rätt så schysst
Aja ska kolla bloggar nu!
Kram :) 

Av Andrea - 15 maj 2011 10:06

blir sugen på att önska mig lite nagellack i present!Jag menar,depends är ju ändå så billiga! 25 kronor bara

Kram! Dagens bloggtips:http://alvamuffins.blogg.se/Av Andrea - 15 maj 2011 09:26

Gammal favorit! Förresten hade 21 besökare igår!! Skoja! 121!!

Ni Är Bäst!
Förresten idag är det grönan! Najs men DÅLIGT väder passar inte!
Bloggar snart!
Kram Andrea 

Av Andrea - 14 maj 2011 18:00

Vill vinna det blåa eller lila!!

tävla du med : http://modellinglove.se/2011/may/utkast-maj-13-2011.html

Av Andrea - 14 maj 2011 17:23

Hej !

Jag ville bara säga att Linna är bäst på IcyTower!

Ingen kan slå henne så det så! Hejdå 


//AndReA                                                              Det är inte Linna som skriver


Update: Det var Linna som ville blogga! Hon är här nu!
kram :)!   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se