andilove

Alla inlägg under juli 2011

Av Andrea - 22 juli 2011 12:00

*Trummor*

Och nu,3 veckor efter att tävlingen börjat. Har jag 2 vinnare!

Det är synd att 3 personer sa att de är med och bara 2 skrev sina resultat,men det får vi leva med!


Vinnarna ska nu få välja sina priser,och jag ska visa vinnarexpansionspaletet :D

Men vill bara säga till tvåan att ditt bidrag också var jättebra och att det var väääldigt svårt att välja!



Namn: Semester och havsliv

Städer som ingår: Hawaii och andra små öar ex St. Helena. Nya öde öar. Spanien, norra Canada, Madagaskar.

Väder: Årstider. Ex. Snöstormar, orkaner, dimma o.s.v


Info:

När dina simar har semester (Sommarlov, Höstlov, Vinterlov och Påsklov, Inkluderar studie och röda dagar) kan de nu välja att och åka till varma som kalla platser, eller åka till en öde ö på sommaren med sin alldeles egna båt!


Sommarlov: På sommaren kommer du kunna åka till Madagaskar, Spanien och små öar. Eller är du kanske ute efter mer äventyr? Då kan du ta båten och segla till en öde ö! Vad kommer dina simar hitta för spännande saker. Du kan även välja att inte åka någonstans utan bara stanna hemma och bada i havet/sjön. Va noga med solkräm, annars kan du bränna dig. Barn från internatskolor kan komma hem och hälsa på under loven. Kanske vill de prova något nytt som att göra en egen gunga nära en sjö och sen hoppa i när gungan har som mest fart!


Höstlov: Under hösten börjar alla löv falla och lämna träden. Nu kan dina prydliga simar kratta ihop alla löv som hamnar på dens tomt. Se bara upp för barnen som har en tendens att kasta sig i lövhögen! Du kan även jobba med att förbättra båten så att ni kan få en roligare och bättre semester än den föra. Du kanske väljer att bara slappa framför datorn och gå ut då och då? Valet är ditt.


Vinterlov: Under vinterlovet kommer nya möjligheter, du kan åka till norra Canada och åka skidor/snowbord. Småbarnen kommer kunna följa med. Eller så väljer man att stanna hemma och njuta av vintern, kanske kan man sitta framför eldstaden och spela kort? Julafton och nyår ingår också!


Påsklov: Nu är våren här och snön börjar försvinna! Barnen kan gå på upptäcks färd och leta efter påskägg... Vill man hellre pröva fiskelyckan kan man ta och hyra en liten båt och åka ut i vattnet. 


Grattis Trude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle vara kul med ett sånt expansionspaket :)


Nu får du välja mellan priser. Eftersom du har en länkning kan du inte välja det så här kommer priserna: Du kan välja en header,kanske en rörlig som på http://gratisdesignerochmer.blogg.se (fast du kan ju ta en vanlig)

Eller 3 böcker: Trähästen,Så många tårar och Ginny någongtings(har glömt efternamnet) ungdomsår. Du får ursäkta ifall att du väljer böcker och de kommer dröja mer än en vecka för en av böckerna är i Stockholm och jag på landet.. :) Grattis igen!!!


Men inte ska vi väl hänga läpp för att vi kom tvåa? Inte sant?

För det finns ju pris till dig också Moa!!  Du kan välja mellan en länkning i en vecka och om Trude inte väljer böcker kan du även vinna en bok.

Så grattis till dig med!


Nu när den här tävlingen är avslutad så kommer kanske en fototävling börja såsmåning om :)
Vi får helt enkelt vänta och se!

Bye bye Simstävling :D

Kram Andiii :)




Av Andrea - 21 juli 2011 16:58

Hej bloggen! Idag har jag bakat muffins,de är klara om någon minut eller så! Chokladmuffins :)  Nu är de ute och de doftar ljuvligt :)

Nu kommer bilder från helgen,eller jaja bilder(inte många,ska förresten ta bilder på mina muffins senare :P ) Vet inte ens vilka bilder det är! En av de är på mina blåbär jag plocka,det vet jag men de andra!

Jag får det att låta farligt haha :) Men om jag inte tycker det är några bilder ni ska se så visar jag de inte såklart,och raderar sen.

Men det tar sin lilla tid! Långa tid menar jag,men ni kommer inte märka det sen så det gör inget,för er :D Nu har några bilder laddats ,bland annat blåbären

Åhnej! Laddade upp fel bilder! Blir bara två:( Irriterand jag är med färg på olika ord va ;)     Skulle ut och plocka blåbär(men inte de ni ser där uppe) med Leo(kusin) och Elena(Leos mamma) men vi hann inte!
Nåja,ni fick 2 bilder och de fick väl räcka!!

Kram Andiii ;)


Av Andrea - 20 juli 2011 20:59

Också en av mina favoritlåtar just nu ;)
Juste om ni är med i min tävling och inte har skrivit ert bidrag eller vill vara med så är det dags att sätta fart för tävlingen avslutas Imorgon klockan 24.00

och två vinnare att utses.

http://andilove.bloggplatsen.se/2011/06/30/5720860-tavling-ditt-fantasiexpansionspaket-the-sims-3/ - Inlägget

______________________________________________________________________

Återupprepar Priserna :)

1:a plats - Ifall att du inte redan är länkad av mig : En länkning i en månad.Eller en header av mig(du ka välja båda)Eller inte välja någon alls och då får du 3 böcker jag aldrig läst(det stog en bok men jag har ändrat mig.

 

2:a pris - En länkning i en vecka,om du redan är länkad kan du få EN bok(Om inte vinnaren valde böckerna,då får du INGET tyvärr :)

 

 

Uppfattat?? Nu vet ni priserna ;) Observera att det kan dröja lite med headern, måste ladda ner program(Har andra som också  vill ha headers men ifall att vinnaren vill ha header så kommer den gå före :) Har redan en idé,som kan funka till båda de 2 tävlande)

Även böckerna kan ta tid,hehe! Eller ska be pappa hämta böckerna ;)

Kram Andiii ;) Glöm nu inte att tävla ;) Juste om Legacy kommer blir det kanske idag,ska ladda upp lite bilder nu liksom!

Puss ;)

Av Andrea - 20 juli 2011 20:52

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej




Bra låt va?? Själv så är det en av mina favoritlåtar,just nu hehe


Ska hitta någon godnattvisa nu,kram!


Musik var längesen ni fick här va!!

Puss ;)

 


Av Andrea - 20 juli 2011 20:32

Kram till alla er kära bloggläsare som läser bloggen även när jag inte har bra uppdatering! Idag har jag kollar mer än 3 timmar på Simpsons(gick och tog min kusins säsongbox,tyvärr är en skiva borta(alltså 5 avsnitt borta :((((((( =I ) )

Men annars har jag bara varit hemma,studsat studsmatta och sådant ;)
Men jag har tänkt att fixa en Legacydel...Om det går ;) Ska kolla om jag har tillräckligt med bilder sparade(spelar ju inte sims på mammas dator,alltså är bilderna inte sparade här) men jag ska göra saker innan! Alltså om jag har något att göra! Ahhh! Jag blir så irriterad på mina undulater. Jag försöker lära dem att äta grönsaker t ex, jag ger gurka,citronmeliss,timjan,vinbär,hallon och mer och de bajsar i sin matskål som tack! De vägrar nudda maten helt! Irriterande,de svälter hellre än att äta,de åt inte grönsaker(tog ut fröblandningen,till ett försök att lära de att äta grönt) och sen så hällde jag lite  frö på min hand och de åt för fullt! Okej bara Piggi men det är för att Tingeling inte gillar oss!(Familjen,eller någon annan.) Och jag släppte ut de så de skulle kunna flyga runt i mitt rum i någon timme, det slutade att jag fick sova i min mammas säng och de gick inte in i sin bur förrens dagen därpå,när halva dagen gått.


Jaja,ska sluta prata nu!!

Kram Andiii :)

Av Andrea - 18 juli 2011 21:44

Hej alla få läsare som läser bloggen även när den inte uppdateras :D

Sitter på balkongen(på landet) just nu! Idag åkte jag och mamma itll Västerås för det var SPÖREGN på landet och vi tyckte att vi skulle åka tid för det stog att det var sol/molnigt där. Det var det inte. Så vi gick och köpte olika saker :D
Jag köpte först en skjorta på Gina Tricot, sen en bok( EN shopaholic i New York) på akademinbokhandeln och till sist en liten mysig kofta,en tunika,ett par shorts och en sött linne på KappAhl :) Sen hemma har jag mest kollat på TV,olika program som Simpsons,Cops(TRPKIGT tycker jag,tycker inte ni?),2 and a half men och lite mer! Ska kolla på det nu så hejdå!

Juste rubbriken,borde ha bloggpaus men vill inte :D

Kram Andiii :)

Av Andrea - 15 juli 2011 20:13

med Abtin och pappa :) Idag har jag varit i Avrsta och badat :P Förresten vi äter solrosfrön också! Måste gå! Kram ;)

Av Andrea - 14 juli 2011 21:18

Men det gör jag nu! Jag sitter och chattar med Alva,Linns bonussyster ni vet :) Men idag har jag plockat blåbär och just därför har jag en blålila tunga! Men det gör mig inget :) Iaf har jag ingen lust att blogga,har bara bloggat på den andra bloggen och Linns :)
Och så var det et tidsinställt där!
Nåja,nu ska jaf gå!

Kram Andiii^^

Presentation


En foto,musik,tv-serie,fandom och bokbloggs-relaterad blogg av en tolvårig flicka som älskar THG och HP

 

Bloglovin

bloglovin Just nu har jag 19 följare :)

Sök i bloggen

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Translate

RSS

Besöksstatistik

Bloglovin


Skapa flashcards