andilove

Senaste inläggen

Av Andrea - 16 mars 2012 21:28

Jag som aldrig brukar lyssna på Idollåtar(var den inte med i Idol? Jag vet inte,jag kollar ju inte.. Men i alla fall,hon har ju varit med i Idol) och så tycker jag om den här! Wow :;)
 

Av Andrea - 16 mars 2012 20:49

..sen kom jag tillbaka och var ledsen. VA? tänker ni då såklart :)
Jo,jag såg att Calippo Shots har kommit till Sverige :D Inte Solero shots utan Calippo shots,alltså som dem jag åt i Frankrike(dock inte samma smak,men jag har ätit båda) :)
YAY!
Så jag springer till Ica,till glassdisken,och så ser jag att det inte finns några. Inte en enda en. Vilket jag borde förstått med tanke på GB Glace facebookssida där det femtio personer hade skrivit "Åh nej,Calippo Shots är slut i hela Landskrona" eller liknande då.

Men i alla fall. Övervägde att köpa en Marabou Schweizernöt men köpte en Kalle Ankatidning istället. Så länge sen ju! 
Men de var slut and my life is over =( Haha skojade såklart,men det var ju synd i alla fall!

Det är den här som kommit ut om jag minns rätt. Många saknar SOleron,men jag har aldrig smakat den tror jag. Den togs ju bort när jag var så liten.
Men jag är i alla fall glad att glasshotsen är tillbaka :D
Nu ska jag läsa - Indie girl,Kaviti Daswani - så jag bloggar mer imorgon!

OMG 6 dagar kvar till jag sett THG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D 

Av Andrea - 15 mars 2012 21:31

..och jag är ju faktiskt en boknörd så here it comes!


Titel: I'd tell you I love you,but then I'd have to kill you

Författare: Ally Carter
Serie: Gallagher Girls
Del: 1
Utgiven: 2007
Förlag: Disney Publishing Worldwide
Sidor: 184
Cammie Morgan kan tala 14 olika språk,går på en spionskola för tjejer som på utsidan ser ut som en skola för genier(vilket det också är),kan hacka CIAdatorer och kan döda en man på 7 olika sätt(varav 3 av dem har med okokt spagetthi att göra),men det här är första gången hon är kär. Men det är en vanlig kille och hon är ingen vanlig tjej.
Hon kan hacka hans dator och mycket mer,men kan hon ha ett helt vanligt förhållande med honom utan att ljuga för mycket?

Jag tycker mycket om omslaget. Egentligen vill jag hellre ha omslaget ni får se här nere och det vill jag hellre ha,men nu gillar jag båda!

Cammie är jag inte så mycket för,hon är inte jobbig men jag gillar hennes vänner mer,mest Macey. Sen Josh gillar jag inte speciellt mycket,vad ska han vara bra för? För bokens handling med han är ingen speciell favorit..

Språket var lättsamt,jag gillar Cammies humor. Och ang. lättsamt: om det är,läste första boken på 1 dag och andra på några timmar. Och det är engelska vi snackar om mina vänner :D
Jag gillar även hur de planerade hur Cammie skulle göra inför dejterna med Josh,det var kul att läsa. Och när Macey "översatte" deras konversationer :-)


Titeln älskar jag. I'd tell you I love you,but then I'd have to kill you. Vem hade inte plockat upp den i en bokhandel? Jag skulle definitivt! Det är lockande :D

Handlingen var rolig. Men som andra nämnt i sina recensioner,t. ex. Boktycke är att det nämns en massa gånger att "jag kunde säga det på 14 olika språk" eller liknande; men det användes aldrig och nämndes typ 6 gånger.. Och att hon kunde döda en människa på 7 olika sätt såg jag när jag läste handlingen på Adlibris. Jag vet knappt om det nämndes.
Lite för lite action är det. Jag menar,på en spionskola borde det väl hända lite mer? Lite för lama uppdrag.
Men jag vill ändå läsa trean snart,ska nog läsa den efter För evigt(sorry The body finder)

Boken passar 12+ för jag tror inte så många 11åringar läser sådana här böcker överhuvudtaget. Inte för att det är något fel på den eller så,men ingen i min klass/pararellklass gör det! Det mest lika mina kompisar läst som jag gillar är Hungerspelen(Go Teda,som läser Fatta eld nu) och Katarina von Bredow(än en gång,go Teda xD). Sen har jag läst böcker som de läst också,men tycker inte direkt om dem!
Totalbetyg: 7/10

Andra omslag:

I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You

Av Andrea - 15 mars 2012 20:47

Hungerspelen har 11årsgräns! Har ju vetat det i ett tag(några timmar) nu men har inte bloggat om det! Blev sjukt överlycklig,behöver inte ljuga eller bli utkastad nu och kan se den med mina vänner och de som till och med är kortare än jag(för ja Issa,du är kortare än jag!)!
Är i alla  fall superglad.
Sen finns de dem soom klagar på att sjuåringar kommer kunna se den med sina föräldrar,det instämmer jag,det är ju dåligt,men om föräldrarna låter dem göra det så visst. Det är ni som har ansvaret!
I alla fall en video från det jag gjorde i tisdags,Jack,Alice och Alexandra berättar såklart xD

 

Av Andrea - 14 mars 2012 18:25

HAHAH xD Jag hittade Hungerspelstypsnittet,yay! Ska seröst använda det i nästa header!
"The Andi Games" xD

Andrea♥

Av Andrea - 14 mars 2012 17:56

Alltså är folk desperata efter gillningar nuförtiden? Man gillar väl något för att man gillar innehållet.. Inte för att någon ska gilla tillbaka?


Och just när jag skriver det här skriver en kompis såhär:

Snälla: sluta be folk om gillningar! Det är nästan lika jobbigt som folks "åh du är sötare" "nä du" som pågår i 30 minuter mellan folk som knappt känner varandra.

Andrea♥  

Av Andrea - 11 mars 2012 20:51

Idag var ju jag på den där bloggsessionen som jag blev bjuden på,det var faktiskt rätt okej. Även om jag var den yngsta där och kakbuffen tekniskt sett var slut. Dessutom var det ingen riktig kakbuffe :( Jag tänkte mig 50 sorters kakor och en chokladfontän. Vadårå,man för väl drömma lite?

Aja,här är några bilder som fotografen Femi Frykberg tagit :)

   

Man fick en goodiebag också :)

Jag tog en bild med innehållet:

Man fick även ett nummer av VeckoRevyn(enligt mig; skräptidning)! Fast Egoinas krönika var det ju inget fel på. Och det där med konspirationsteorier är ju intressant. Men sen så är det skräp enligt mig. Finns så mycket bättre att läsa!
Andrea♥

Av Andrea - 10 mars 2012 13:54

..vad är det med alla och Calippo Shots?
De är ju älskvärda men det här känns överdrivet:

(de två översta är också Calippo Shots) xD

I alla fall,ska försöka blogga lika mycket som vanligt nu :D

Redigering: Photoshop Elements 4.0


(En superenkelredigering dock,pallar inte sitta och ändra i timmar(-.-) för jag ska fixa en header nu :)    

Presentation


En foto,musik,tv-serie,fandom och bokbloggs-relaterad blogg av en tolvårig flicka som älskar THG och HP

 

Bloglovin

bloglovin Just nu har jag 19 följare :)

Sök i bloggen

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Translate

RSS

Besöksstatistik

Bloglovin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se