andilove

Alla inlägg under juni 2011

Av Andrea - 16 juni 2011 19:27

Kanske en konstig header... men jag tycker den är rolig hihi :) Men för er som inte gillar den,spara era elaka kommentarer tills en ny kommer för den ska inte stanna så länge =) Kanske någon vecka eller något :) Förresten..nu ska jag spela sims!
hejdå ♥ Förresten vad vill ni ha mer/mindre av i  bloggen??

//andrea 


Update: Headern är borta , sov över saken och resultatet blev att jag hatade den :)
Den försökte  jag göra efter mina tankar men i mina tankar blev den mycket finare =) Så nu tänker jag göra en ny =) Igår spelade jag också sims och det blev en ..tragisk kväll som jag skrev! Igentligen skulle den dött för  länge sen av sin ålder men den hade fastnat så den fick dö via poolen =)  Och jag tror jag är i vecka 9 på den familjen nu om ni undrar !! Nu ska jag inte avslöja för mycket :)

ANNONS
Av Andrea - 16 juni 2011 18:12

Idag bloggen,gick ju jag till klubben och vi åkte till Erikdalsbadet och jag trodde jag inte skulle bada men det gjorde jag hihi :)  Jag och Emelie badade mest med varandra,sen körde vi Apan i Mitten med David och sen villa Mauro vara med och då trodde David att han inte fick av oss och då ville han inte vara med så då körde vi medMauro och då blev David sur och så ville William och Kem vara med och sne blev alla sura på mig och Emelie för att vi körde med Maouro , fast vi gjorde så att man knackar på ens rygg och så petar man och vilket håll de ska gå!  Aja annars var det kul =)

Sen när vi skulle gå fick alla en kasse med ett pastapaket och pesto(som stank,det vet jag nu),gratis :) Så jag och Emelie gick hem till mig och fixade en blogg till henne(http://emelieloveforever.blogg.se/?tmp=16180757,kolla den !! Jag har gjort headern.inte så fin menmen) och sen så gjorde vi middag(Pasta och bacon,och pesto till min pappa) och sen gick hon och glömde sin mobil här!! Får ge henne den imorgon!! Förresten vet att dagens låt redan kommit men här kommer en till låt som jag tycker är bra!

Labyrint - Trubulations

Jag gillar hiphop och R&B ,det är det mesta som spelas upp här på bloggen hihi :)

Hejdå nu ska jag spela sims eller något!

ANNONS
Av Andrea - 16 juni 2011 11:01

 

Av Andrea - 16 juni 2011 10:27

=) Förresten,är på klubben nu och David ville att jag skulle skriva om honom!!
Okej,då gör jag väl det! Han heter David,och är 11 år,går i 4a och gillar Svampbob haha!

Då vet ni lite om honom då =)
Förresten har kommit på hur jag vill ha min header(den ni har nu är bara en tillfällig,tills nästa kommer!) ..Men nu lyssna på låten =D
Kram Andrea

Av Andrea - 16 juni 2011 09:17

Hej på alla läsare som är vakna =)

Idag ska jag till klubben(var inte där igår,bara i typ 15 min och då gjorde jag Legacy och kolla på gamla bilder när Abtin gick på stjärnhuset) och då ska vi kanske till Eriksdalsbadet och bada ute...Och jag är lite förkyld så jag tror inte jag kommer bada då,vill inte bli sämre än det jag redan är!! (Snorig,lite hostig,och nyser ibland). Så jag kommer väl läsa i min bok Medinas Juvel i sådana fall =)

Den ser väldigt tråkig ut men den är jätte  bra,och man vill inte lägga i från sig den! När jag läst klart kommer en bokrecension på den!! För några dagar sen la pappa boken på mitt skrivbord och på kvällen frågade jag honom varför och han svarade: "För att du ska läsa den" och jag svarade till honom "Har du läst den då??" "Nej,jag tänkte att du skulle läsa den och sedan berätta om vad den handlar för mig!"

Haha! Nu ska ni få en bild från pappas data , sitter med den i min säng,och sen ska jag äta frukost!! Eller vänta jag är dålig med apple-produkter,eller inte med iPhone men bilderna i pappas dator hittar jag inte..då får ni en bild som togs för nån minut sen!  Hej då! 

Av Andrea - 15 juni 2011 22:25

Nu blir det spotta ut tandkrämen,läsa ur Medinas Juvel,och sen sova!
Godnatt alla kära läsare! 

Av Andrea - 15 juni 2011 22:21

Skrev ett inlägg om min dag,allt förstördes av mitt internet! Aja skrev att jag vart med Linna och Emelie,och spelat Legacy för kanske 4 delar till,asså när jag har kul tar jag inte så mkt bilder..hehe..Dagens godnattvisa kommer,inte dagens låt!
Godnatt! 

Av Andrea - 15 juni 2011 10:30Del 1 , Del 2 , Del 3 ,Del 4 , Del 5Del 6,Del 7,Del 8,Del 9v

Zachie-Cyan - han får inget namn i skylten pga en sak ni ser sen

 Ord eller meningar inom "situationstecken" betyder att personen tänker något!


Ord eller meningar efter bindessträck,t ex så här : - Visstvisst! betyder att man pratar!


Ord eller meningar inom sådana hära * * betyder att något händer. T ex : * telefonen ringer* !

 Ord som är som vanligt. Alltså såhära :Linda gillade inte maten!

 Okej. Det var nog allt du behöver veta! Bäst att vi börjar! 

                                                                                   En del bilder har blivit raderade,därför kan det bli konstigt!                                                                                

                                                                                

Ett tag har gått sen senast och Selena är gravid..


  Selena:-Så din hamburgare skulle va utan hamburgardressing och lök?

  Christopher:- Och ketchup!

  -Tråkmåns..

"Och så ska den vara helt stekt,inte en enda rödbit får synas..Vad äter han igentligen??:!"


   Ja Christopher målade och tyckte inte han behövde någon vidare kost!! En riktig målare klarar sig med en juice om dagen tänkte han ofta!   Efter hon ätit så gick Selena hem till någon misstänkt(hon är dektektiv,för er som glömt) och tog sig in!   -Lite fingeravtryck där,lite fingeravtryck här..   Sen gick hon hem och både hon och Christopher sover på dagen,så de sov,och de är inte vampyrer!   1 vecka senare kom de em från sjukhuset,med ett barn i famnen!   -Om du inte talar om vem som är tjuven så slår jag ner dig..Okej,visst jag slår dig!

-Jag säger aldrig! Slå mig hur mycket som helst,kvinna!

-Nu har jag löst fallet,och eftersom det slutade här på styliststället kunde jag styla om mig själv också!  

Hemma tog Christopher ut Zachie på en promenad!

-Vart vill du gå Zachie??

-....

Ja ett nyfött barn kan ju inte prata direkt..      När Selena kommit hem städade hon toaletten..   Sedan lade hon sig och Christopher duschade   Christopher visste att Selena var trött så han tog hand om Zachie,de var ju faktiskt inte han som gjorde allt i hemmet så det var väl bara hans plikt!  

Men riktigt trött var hon inte,för såfort hon sovit klart gick hon ut på dektektivfall!   Sen åkte hon "lufttaxi" :)   Till den allmänna poolen,för att fråga folk om den nya domaren Jamie Jolina..hon spydde där också!  

 Efter   det gick hon till sjukhuset,och kom tillbaka,med en sak uppfattad,hon var gravid,igen!    


                              Slut !!                                                  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se